Запазена е анонимността на онези клиенти, които са пожелали това. С оглед естеството на съвместната ни работа това е напълно разбираемо. Поименно са посочени онези, които са споделили своите впечатления във Фейсбук. Благодаря на всички! 

И. Ж., Велико Търново

Благодаря на Ирена, която не само ми помогна да преодолея дългогодишните ПА, но да се справя и с дълбоките причини за моята тревожност, която е характерна за цялото ми семейство. Сега не се притеснявам да си поставям цели и да да ги постигам, без да внимавам какво ще си помислят другите. Благодаря й, че ме научи повече да се харесвам и да се грижа за себе си! 

А.К., Велинград

Открих Ирена Славкова в интернет, случайно, имах нужда от помощ и тя се отзова веднага. Страдах от панически атаки. Поведението й в проблемни ситуации е адекватно и навременно, всъщност ме научи да си помагам сама, да прилагам техниките от сесиите в реални условия и да вървя напред. Помогна ми  да се отпусна и да се преоткрия.  Днес за мен тя е повече от терапевт. Благодаря за помощта, отдадеността и професионализма.

Препоръчвам!

Е. Т., София

Обърнах се към Ирена по повод панически атаки и депресия след раздялата с приятелката ми. С нейна помощ преминах през този труден период, но не само това. По време на сесиите започнах да разбирам много неща от живота и себе си, и защо се случваха определени неща във връзките ми. Станах по-осъзнат и това много ми помага. Престанах да се тревожа. Знам силните и слабите си страни и винаги търся решение, докато преди не вярвах, че има такова. Гледам на миналото по нов начин и съм благодарен за това, което имам. Препоръчвам Ирена заради нейния професионализъм и човешко разбиране. Тя е човек, на когото може да се разчита!

Жулиета Иванова, Бургас

За първи път потърсих подкрепата на Рени по повод силно чувство за вина за кончината на баща ми. Оттам се започна….За да минем заедно с Рени през омразата, през затаените обиди, през болката от неполучени в детството ласка и подкрепа и стигнем до провалените ми бракове и стената, която издигам между себе си и другите… Имаше моменти, в които душата ми се разкъсваше от мъка за детето в мен и такива, в които се смеех до сълзи на собствените си нелепи интерпретации. И всеки път се „отлюспваше” по нещо, откриваха се нови хоризонти, изскачаха неочаквани ситуации и възможности да „проиграя” проблема, по който сме работили. Благодарение на Рени успях да открия, че всъщност баща ми ме е обичал и подкрепял, просто не съм искала да го видя защото не ме е пускал до себе си…така, както правя и аз по отношение на другите. Благодарение на Рени започнах да изследвам себе си, станах по-открита, по-толерантна и същевременно по-уверена в себе си. Благодаря ти, Рени!

Оригиналния пост виж тук.

Десислава Бузова, София

Когато започнах консултации с Ирена имах много вярвания и убеждения, които за мен бяха правилни, честни и единствени. И те наистина са такива … ако живеех в изолатор!

Оказва се, че съприкосновението с други хора води до среща на различни реалности, челен сблъсък на различни гледни точки и убеждения, възпитавани и отглеждани във всички нас откакто се помним. Всяко непосилно за преодоляване различие води до естествен край на взаимна комуникация, но понякога се налага да обърнем поглед навътре и да осъзнаем, че непреодолимите различия могат да бъдат основателен повод да сверим часовника колко от запаса, който съхраняваме, е все още полезен и необходим. В повечето случаи се налага да разтоварим цялото бреме, което ни тежи и дърпа назад и да презаредим мирогледа и схващанията така, че да продължим без съмнения, без угризения, без самообвинения и страдание.

На мен ми трябваха около два-три месеца и имам усещането, че след дълъг път в мъгливо време излизам на поле с ясно небе и свеж въздух. Точно такова е усещането. А това, което осъзнах лично за себе си е, че колкото и да съм добра в самообучението, този преход нямаше да мога да го направя без спътник и добър съветник!

Благодаря на Ирена, препоръчвам я с чиста съвест!

Оригиналния пост виж тук.


М.Р., Берлин

Сесиите с Ирена ми помогнаха в труден емоционален момент след  раздяла с партньор след няколкогодишна връзка. С професионалист като нея ми беше по-лесно да говоря открито за своите чувства и емоции и да рефлектирам върху своята роля във връзката, също така да се опитам да погледна на случилото се като на ценен житейски опит и възможност да направя промяна към по-добро.  В разговорите с нея получих ценни насоки как да „преработя“ раздялата и да разбера отношенията си с бившия си партньор по-ясно, и също така как да продължа да работя върху себе си, за да се чувствам пълноценна.